Katalógus Szolgáltatás

Szolgáltatás

Címszavak: szolgáltatás szolgáltató vállalkozások szolgáltatások szolgáltató cégek.

Oldalak
Összesen 325 weboldal van ebben a kategóriában.

Magas fák kivágása Budapest környékén

Erdészeti szakiskolát végzett, szakképzett, sok munkatapasztalattal rendelkező mester ajánlja a szolgáltatásait. Miért ajánlom magamat, ha fakivágásról van szó? A fakivágással foglalkozó cégek közül a kedvező áron dolgozók közé tartozom. Gyorsan reagálok az ajánlatkérésekre, legjobban akkor jár, ha rögtön tárcsázza a számomat: +36 70 272 0149. Garanciát vállalok a munkámra, ha bárminemű kára keletkezik, helyrehozom. Több éves tapasztalatom van a fakivágás területén, sok nehéz helyzettel megbirkóztam már. Áraim átláthatók. Árképzésem transzparens, minden felmerülő költséget tartalmaz.. Igyekszem elérhetőnek lenni, a lehető legrövidebb határidővel elvégzem a kért munkát. Konkrét referenciákat tudok adni, biztosan dolgoztam már az Ön lakóhelye közelében is. Veszélyes fák kivágásához való, széles eszköztárral rendelkezem, hogy hatékonyan és a legolcsóbban kivágjam a szóban forgó fát vagy fákat. Nem válogatok a munkák között, a kényesebbeket is vállalom. Lehet, hogy legközelebb egy nagyobb megbízással keres meg. Ügyfeleim igényeinek teljes körű kielégítése koronázza meg az erőfeszítéseimet. Ha nem talál kivetnivalót a fakivágás minőségében, megtisztel vele, ha ajánl a családtagjainak és ismerőseinek. Az öreg fák kivágását kiemelten Budapest területén és övezetében végzem, előfordult azonban, hogy egyedi megbeszélés alapján messzebbre is mentem.

Magas fák kivágása Budapest környékén

Villanyszerelő szolgálatatás

Villanyszerelő szolgálatatásaink Budapesten, Pest megyében, Székesfehérváron, és egész Fejér megyében a következők: Ingatlanok villamos munkái, Mérőhelyek kialakítása, Földelés, érintésvédelem, Teljesítménynövelések, Új családi házak komplett villamos kivitelezése, Régi ingatlanok elavult villamos rendszerének cseréje, Ipari létesítmények új bekapcsolása hagyományos mérőhely kialakítással, Mérőhely korszerűsítés, Új bekapcsolások esetén mérőhely kialakítás teljes ügyintézéssel, Ipari létesítmények új bekapcsolása áramváltós mérőhellyel, Földelési ellenállás mérés, érintésvédelmi mérések, Földelés javítás. Rugalmas, udvarias, korrekt kiszolgálás. http://villanyszereles.co Tel.: 0620/ 982 4000, E-mail: villanyszerelo.co@gmail.com Polgárék Kft. 1139 Budapest, kartács utca 12.

Villanyszerelő szolgálatatás

Zöldugar, AKG támogatás, vetőmag - S...

Lucerna vetőmag, lucernamag, és egyéb vetőmag nagykereskedelem. Zöldítés, zöldugar, AKG támogatás, AKG kiírásban használatos vetőmagok forgalmazása nagytételben! Vállalkozásunk 2006-ban alakult. Jelenlegi cégformája Kft, ezt megelőzően 2002-2006-ig egyéni vállalkozásként működtünk.Cégünk szántóföldi növények vetőmagjainak, termeltetésével, és forgalmazásával foglalkozik. Telefonszám: +36-30-304-1438, +36-22-585-076

Zöldugar, AKG támogatás, vetőmag - S...

tréfás ajándéktárgyak shop

Kínálatunk között megtalálhatóak a vicces ajándékok, ékszerek, órák, vicces ajándékok, szülinapi ajándékok ,konyhai eszközök, valentin napi ajándékok, névnapi ajándékok, tréfés ajándékok, ötletes ajándékok.

tréfás ajándéktárgyak shop

Szabaduljon meg a zöldhulladéktól Bud...

Amikor a kertje már inkább hasonlít egy dzsungelhez, a zöldhulladék elszállítás megoldja gondját! Az elburjánzott gaz, a túlnőtt fák, bokrok rendbetételének időszaka tavasztól őszig tart. Ilyenkor a zöldhulladék elszállítás Budapest területén az egyik legfontosabb és leggyakrabban igénybe vett szolgáltatás. Hogy a ház környéke is rendben legyen, ne bajlódjon zsákolással, vegye igénybe a konténer bérlést! Nálunk különböző méretű hulladékgyűjtők közül választhat a hulladék mennyiségétől függően! Levelek, faágak, nyesedék, gyümölcsök maradványainak eltüntetése szakszerűen! Zöldhulladék elszállítás Budapesten egész évben!

Szabaduljon meg a zöldhulladéktól Bud...

Legionella kockázat

A 49/2015. (XI. 6.) EMMI rendelet által előírt kötelező kockázatbecslés, kockázatértékelés elvégzése, a legionellával kapcsolatos hasznos információk, hírek. A Legionellaceae családba tartozó Legionelláknak 50 faját ismertük meg, eddig 21 Legionella fajról bizonyosodott be, hogy emberi megbetegedést képes okozni.

Legionella kockázat

ISO 9001 bevezetés

Emelje cége megítélését egy magasabb szintre, ISO szabványok bevezetésével. Az ISO 9001 Minőségirányítási szabvánnyal ügyfelei bizalmát erősítheti meg, mivel ellenőrzött és elfogadott rendszer alapján folyik termékei gyártása. Cégünk ezen rendszer kiépítésében és az auditokon való megfelelő teljesítésben nyújt Önnek és cégének hasznos segítséget.

ISO 9001 bevezetés

Fedett reptéri parkoló, non-stop mély...

Ha az alábbi szolgáltatások közül bármelyik érdekes az Ön számára, akkor mi vagyunk a partnere! Transzfer a reptérre oda és vissza, az autó mosása, kitakarítása, autó bérlése, bőröndök befóliázása, illetve a reptér mellett található 400 férőhelyes parkolónk, ahol ott hagyhatja a kocsiját. Keressen minket bármelyik elérhetőségünkön, szolgáltatásainkról szívesen bővebb, személyre szabott felvilágosítást adunk. Speciális szolgáltatásaink: egyedi autók tárolása, téli tárolása az Ön autójának, vagy pedig veterán autók tárolását is megoldjuk. Mi a reptértől mindössze csak néhány percre, Budapest és Vecsés között, félúton, vagyunk megtalálhatók. Egy mélygarázs, non-stop nyitva, fedett, védett az időjárástól, és védett kamerák által és őreink által, akik azonnal intézkednek, ha valami gyanúsat látnak. Ha nálunk hagyja a kocsiját, akkor a nyugalom szigetére költözik a kocsi, ezáltal Ön azt biztonságos helyen tudhatja, és kényelmesen nyaralhat

Fedett reptéri parkoló, non-stop mély...

Redőny szerelés - Redőnyapó

Cégünk immáron több mint 20 éve foglalkozik redőny szereléssel és javításával. Ez idő alatt elég tapasztalatot szereztünk ahhoz, hogy gyors és megbízható munkát tudjunk végezni, akár az Ön otthonában is! Redőnyeink műanyag és alumínium kivitelben készülhetnek. Utóbbi a jó hőszigetelő tulajdonságai miatt kifejezetten ajánlott azok számára, akiknek fontos a jó szigetelés! Keresse bizalommal a Redőnyapót!

Redőny szerelés - Redőnyapó

Konténer rendelés építkezésekhez

Konténer rendelés Budapest minden kerületében és a város vonzáskörzetében.(Törökbálint, Érd, Budaörs, stb.) Gyorsan, olcsón, megbízhatóan dolgozunk. Konténeres sittszállítás, konténer rendelés - építési és bontási törmelék, lom szállítás. Teljes mértékben Megrendelőink igényeihez igazítottuk szolgáltatásainkat. Budapesten és környékén vállaljuk mindenfajta hulladék konténeres elszállítását. legyen az sitt építési vagy bontásitörmelék, kerti hulladék, szemét, zöldhulladék lom, föld, sóder, kavics, termőföld, vagy akár homok. Kiszállítást is vállalunk. Konténer rendelés esetén többfajta, különböző méretű konténer áll Tisztelt Bérlőink rendelkezésére.

Konténer rendelés építkezésekhez

Munkagépek kölcsönzése

Daruzás, gépesítés, munkagépek bérlése Szegeden és Csongrád megyében. Béreljen munkagépet a Bujdigép Kft.-től. Cégünk teljes gépparkja több, mint száz darab munkagépből áll. 7 tonnástól 110 tonnás teherbírású autódaruinkkal széleskörűen ki tudjuk elégíteni kis- és nagyberuházások igényeit egyaránt. Országos hulladék-kezelési és -hasznosítási engedéllyel rendelkezünk. Bontó-, harapó-, törő- és osztályozó gépek széles skálájával tudjuk kiszolgálni a hozzánk forduló vállalatokat, intézményeket vagy magánszemélyeket. Ha daruzásra, kotrózásra, hengerezésre vagy más munkagépek bérlésére van szüksége Szegeden és Csongrád megyében? Ne keressen tovább: Bujdigép Kft.

Munkagépek kölcsönzése

Zárcsere, ajtónyitás, zárszerelés ...

Zárszerelő szakembereink több mint 20 esztendeje foglalkoznak biztonságtechnikával. Felkészültségük, szakmai tapasztalatuk és tudásuk naprakészen tartása mellett valamennyien leinformálható, megbízható zárszerelő technikusok, miként cégünk is ellenőrizhető rendőrségi referenciákkal rendelkezik. Ha nem szeretne kockáztatni akkor minket választ. Azonnali zárcsere, roncsolásmentes ajtónyitás akár 1 órán belül Budapesten és Pest megye teljes területén.

Zárcsere, ajtónyitás, zárszerelés ...

GY.I.K. hasznos információk a vízveze...

Nem mindenkinek van dugulása, van akinek életében egyszer sincs és azt sem tudja mi is ez a szolgáltatás. A duguláselhárítás szolgáltatás főleg a nagyvárosokban van ahol rosszul vannak kiépítve a vezetékek amik dugulást okoznak a társasházakban. Hasznos tudás összegyűjtve egy helyen, ne hagyja ki!

GY.I.K. hasznos információk a vízveze...

Jogszabályváltozás.hu

Segítünk Önnek naprakész maradni az Önt érintő jogszabályok terén! Személyre szabott jogszabályfigyelő szolgáltatásunk felhasználóit e-mailben értesítjük, ha az általuk kiválasztott tárgykörökben jogszabályváltozás történt, ezen kívül hozzáférést biztosítunk a változott jogszabályok szövegéhez. Összehasonlítjuk a változás előtti és utáni állapotot, és kiemeljük a megváltozott szavakat, így könnyen és gyorsan értelmezhetővé válik a jogszabályváltozás lényege.

Jogszabályváltozás.hu

Pannon BioOlaj - használt étolaj leadás

Az éttermekben, intézményi konyhákon keletkezett elhasznált zsiradékot (étolaj, pálmaolaj, sertészsír) cégük kezelési felelősséggel átveszi. A zsiradékok kezeléséhez szükséges 60 literes gyűjtőedényt térítésmentesen biztosítjuk. Kéthetente felkeressük partnereinket és amennyiben szükséges, cseréljük a hordókat. A zsiradékért mi fizetünk partnereinknek negyedéves vagy havi elszámolással, számla ellenében készpénzzel vagy átutalással.

Pannon BioOlaj - használt étolaj leadás
Oldal: 1 / 21

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Friss linkek

1. Otthonkomfort ágynemű...    Kategória: Lakástextil Webáruház    
2. Modellab Architectural...    Kategória: Építőipar    
3. TOPTEX kazaltakaró,...    Kategória: Online Vásárlás    
4. Építkezést vagy...    Kategória: Építőanyag    
5. Egészséges élet a...    Kategória: Egészség    
6. Mosdóshop    Kategória: Lakásfelszerelés    
7. Kerüljképbe...    Kategória: Hobbi    
8. Olcsó led lámpák...    Kategória: Iroda    
9. Led fényvetők a...    Kategória: Háztartási Elektrónika    
10. Otthonkomfort.hu...    Kategória: Lakberendezés    
11. Kertépítési...    Kategória: Építőipar    
12. Goji bogyó vélemények    Kategória: Bőrgyógyász    
13. Reiki tanfolyamok Piros...    Kategória: Alternatív Oktatás    
14. NaturalFesték...    Kategória: Online Vásárlás    
15. Fogyás Reg-enor kúra...    Kategória: Egészség    
16. DorkaDoll FAcrory    Kategória: Kézműves    
17. DorkaDoll FAcrory    Kategória: Kézműves    
18. Nyílászáró és...    Kategória: Nyílászáró    
19. Marketing szövegírás...    Kategória: Internet Marketing    
20. Minőségi...    Kategória: Oktatás    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5339 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2017-06-22 12:54:57
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!