Szoftver

Címszavak: szoftver szoftverbolt szoftverbázis szoftver készítés szoftverek.

Oldalak
Összesen 39 weboldal van ebben a kategóriában.

Clip-erp: a megbízható erp rendszer

Ha ön is a vállalati erőforrások tervezésére kifejlesztett szoftvert keres, akkor rendelje meg a cégünk termék kínálatában megtalálható ERP rendszert! A vállalkozásunk ugyanis olyan alkalmazást értékesít, amely használható egy - egy meghatározott tevékenységére, vagy ad - hoc feladatok végrehajtására is.

Clip-erp: a megbízható erp rendszer

Munkaidő nyilvántartó program és bel...

Figyelemmel követi Ön, hogy mikor jönnek és mennek az alkalmazottai? Szeretné egyszerűen letudni a munkaidő nyilvántartást? Ha a válasza igen, akkor nem kell mást tennie, mint letöltenie, telepítenie és használnia az EMU – elektronikus munkaidő nyilvántartó programot, ami egyben szabadság nyilvántartó program és beléptető rendszer is! A munkaidő nyilvántartó program szolgáltatásai: 1. a munkatársak érkezéseinek és távozásainak nyilvántartása, 2. túlóra és csúsztatások nyilvántartása, 3. távozások, visszaérkezések, szünetek kezelése, 4. távollétek nyilvántartása (szabadság, kiküldetés, táppénz stb.), 5. jelenléti ívek készítése, nyomtatása, 6. havi összesítések, kimutatások elkészítése, 6. szabadságterv készítés, szabadságkérelem, szabadság engedélyeztetés és szabi nyilvántartás.

Munkaidő nyilvántartó program és bel...

Szoftverfejlesztési infó ügyviteli sz...

A zseni átlát a káoszon. Kár, hogy mindez nem igaz. Különösen cégek esetében, ahol sok az adminisztráció. Egy idő után, bármilyen jó memóriával is rendelkezzen bárki, nem lehet ennyi infót fejben tartani. Ráadásul nem csak adattárolásra, de egy jól működő ügyviteli rendszer segíthet a vevőszerzésben, az átláthatóbb munkavégzésben, a marketingben és számos részterületen. Nem mindegy miben gondolkodik a szoftverfejlesztés során. Ugyanis az adminisztráció megölheti cége hatékonyságát. Vagy kiaknázatlanul hagyhatják a lehetőségeket. Mások is használnak ügyviteli vagy vállalatirányítási rendszert, azonban nem biztos, hogy pont az általuk használt lesz a legmegfelelőbb az Ön számára. Hiszen nincs két egyforma cég. Sem munkafolyamat. Egy integrált rendszerrel is rosszul járhat, ha az Önnek nem tökéletesen megfelelő. Miért jár jól egy igényeihez szabott ügyviteli szoftverrel?

Szoftverfejlesztési infó ügyviteli sz...

KATA számlázó program

KATA számlázó program megkönnyíti a kisadózást választó vállalkozások életét! Ha ezt használod, nem kell aggódnod, hogy a NAV nem fogadja el a kiállított számláidat, mert minden számládra rákerül az előírásoknak megfelelően a “kisadózó” szöveg. A számlázó program megfelel mindenben a NAV általi előírásoknak, és folyamatos terméktámogatás miatt a későbbiekben is meg fog felelni. Kisvállalkozói számláidat könnyen ki tudod állítani, és az e-számládat, akár email-ben is el tudod küldeni, így az ügyfeled azonnal megkapja a számládat. A számlázó program nem csak a számláid kiállítására képes, hanem rögzítheted a bevételeidet és a kiadásaidat is. További információért nézd meg a KATA számlázó programot!

KATA számlázó program

simpTASK vállalatirányítási rendszer

A simpTASK a vállalati működés különböző területeit támogatja: a projektek menedzselésétől, a munkaidő nyilvántartásán át, az ügyfelek és munkatársak adatainak kezeléséig. A rendszer pontos és részletes adatokkal segíti elő vállalatának hatékony munkavégzését.

simpTASK vállalatirányítási rendszer

Mobil alkalmazás fejlesztés

A kilencvenes évek slágere a web megjelenése volt, ezt követően már minden magára valamit is adó vállalkozásnak jelen kellett - jelen kell lennie a weben. Ez teljesen alap dolog. Azonban 2008-ban valami megváltozott. Az Apple innovatív fejlesztése az iPhone a fejetetejére állította a világot, és megindult az okostelefonok forradalma. Ma már ott tartunk, hogy világon minden 3. embernek van okostelefonja. Az okos telefonokra pedig aktívan töltenek le mobil appokat a felhasználók milliói. Egy mobil alkalmazás viszont túl összetett dolog, ezért érdemes tapasztalt csapatra bízni a fejlesztést. A mobil alkalmazás fejlesztés több mint puszta programozási feladat, hiszen még egy hagyományos szoftverfejlesztés esetében a funkcionalitáson volt a hangsúly, az okostelefonok esetében a felhasználói élmény és funkcionalitássá egészült ki. A mobil fejlesztés első lépése az ötlet kigondálása és piaci célzást követően a mobil alkalmazás gonodos tervezése, mely szintén több lépcsős folyamat. A gondos tervek után jözet a fejlesztés következő fázia a program kódolás és végül a rengeteg teszt. A PlixApp mobil alkalmazás fejlesztői csapata számtalan sikeres projektet tudhat maga mögött, ha van egy jó ötleted amiben látsz fantáziát keress hát minket bátran.

Mobil alkalmazás fejlesztés

Mobil Számlázó Program

A Számlázó App a legújabb és leginnovatívabb hazai fejlesztésű számlázó program amit a mobilodra telepíthetsz a Google Play és App Store szoftver áruházakból. Ha valódi mobilitásra vágysz és a vállalkozásod ügyviteli automatizálását szeretnéd valóban hatékonnyá tenni, nos akkor a legjobb választás. A Számlázó App a NAV számlázó porgamokkal szembeni követelményeit maximálisan kielégíti és megfelel a hatályos jogszabályoknak. Ezen túl nem csak számlát készíthetsz vele amit PDF-be lehet exportálni, hanem a bejövő bizonylatokat is törgzítheted, így teljes képet kapsz a vállalkozásod valós pénzügyi helyzetéről, és nem fogsz meglepődni ha a könyvelő az ÁFA befizetéskor megküldi a mennyit is.. A Számlázó App figyeli a határidőke és figyelmeztet a fizetési határiőkre is mindamellett, hogy egyértelműen mutatja a lejárt számlákat. A számlázó programoktól nem megszokott módon nem csak PDF be exportál, de egy koppintással meg lehet osztani a számlát DropBox és GoogleDrive-on keresztül, így a könyvelő és a vevő is könnyen el tudja érni bármikor. Töltsd le a számlázó appot a mobilodra!

Mobil Számlázó Program

Android programok

Mint ahogy a blog leírásban is olvasható leginkább olyan android programokról írok amiket kipróbáltam és egy ideig használtam is. Ezért is lehetséges, hogy nem frissül naponta a blog, de csak olyan programok kerülnek fel amik tényleg jók és hasznosak, így sok kellemetlen pillanattól lehet megkímélni a felhasználókat.

Android programok

A sokfunkciós és hatékony számlázó...

Hatékony és megbízható számlázó programok amelyekkel a számlázási munkák könnyűvé és átláthatóvá válnak. Ezért a mi szoftvereinket mindenképpen érdemes megvásárolni, mert úgy lettek kifejlesztve, hogy teljes mértékig felhasználóbarát programok, de mindezek mellett minden igényt kielégítenek, ezért minden vállalati formához tökéletesen használható.

A sokfunkciós és hatékony számlázó...

Számlázó program egyszerűen

A Naturasoft számlázó programoknak több ezer felhasználója van Magyarországon. Különösen közkedvelt egyszerű kezelhetősége, ízléses kidolgozása miatt, amivel gyakorlatilag egyedülálló a hazai szoftver piacon. Ami különösen vonzóvá teszik még ezeket a számlázó programokat, az a vételár, mely bármely cég számára lehetővé teszi, hogy a hagyományos kézi számlatömböt elfelejtse.

Számlázó program egyszerűen

Ozeki NG SMS Gateway

Az Ozeki NG SMS Gateway egy rendkívül megbízható, stabil üzenetküldő szoftver vállalatok számára. Technikai paraméterei nagy teljesítményű, biztonságos SMS küldést és fogadást garantálnak:

  • akár 500 SMS/másodperc átviteli sebesség
  • akár 100 kliens alkalmazás egyidejű kiszolgálása
  • 64 GSM modem vagy IP SMS kapcsolat egyidejű kezelése
  • 32bit-es és 64bit-es architektúrák támogatása
  • 24/7 órás üzemrend

Ozeki NG SMS Gateway

Android és iOS Mobil fejlesztés

Az egyik legfelkapottabb és legtöbb hírt magára vonó jelenség napjainkban a mobil alkalmazások területe, a mobil fejlesztés. Nem hiába, hiszen több millió felhasználó naponta tölt le töménytelen mennyiségű mobil alkalmazást. A szoftver áruházak kínálatában pedig naponta jelenik meg több száz, a felhasználók igényeit egyre professzionálisabban kiszolgáló mobil app. A két meghatározó platform pedig az Android és az iOS (iPhone, iPad). A PlixApp Kft. által készített mobil applikációk is ezt a két platformot fedik le, okostelefon és tablet területén egyaránt.

Android és iOS Mobil fejlesztés

Profi számlázó program kedvező áron

Ha a vállalkozását szeretné fejleszteni egy igazán megbízható számlázó program segítségével, akkor mindenképpen az a jó, hogyha ön megrendeli a programjaink egyikét. Ez a szoftver úgy lett kifejlesztve, hogy minden vállalkozási formának kielégíti az ügyviteli igényeit. Ezért ha ön a Symboltech megbízható szoftvereit használja, akkor mindenképpen átláthatóvá fog válni a számlázás.

Profi számlázó program kedvező áron

Számlázó Program 5

Egy könnyen kezelhető, egyszerű mégis minden igényt kielégítő számlázó program, amely eleget tesz minden magyarországi előírásoknak. Öntanuló mechanizmussal van ellátva és képes PDF formátumú e-számla kiállítására is. A számlákra könnyedén elhelyezhető logó, egyedi szöveg, formátum, melynek segítségével egyedivé és különlegessé teheti számláit.

Számlázó Program 5

Kiküldetési rendelvény

A vállalkozások abban az esetben mentesülhetnek a cégautóadó alól, ha folyamatosan kitöltik a kiküldetési rendelvényt. Ilyenkor sok időt, és így pénzt spórolhatunk meg a megfelelő útnyilvántartó program használatával, amely kiszámolja a beutazott kilométereket, valamint a vonatkozó kiadásokat. A Roadrecord útnyilvántartója segítségével mindezen teendőket gond nélkül, egyszerre akár több kiküldetésre is végrehajthatjuk a NAV által elfogadott módon!

Kiküldetési rendelvény

Sharepoint szolgáltatás

A SharePoint szolgáltatás lényegében nem más, mint egy szoftvercsomag, mely segítségével új kommunikációs csatornát létesíthet munkahelyén belül, vagy akár a távmunkában is segítséget nyújthat. A SharePoint megoldások segíthetik az üzleti folyamatokat, az információ létrehozását, annak megosztását és archiválását is. A központi Sharepoint kommunikáció segítségével felgyorsíthatóak a munkafolyamatok, túlléphetnek az üzleti kommunikáció megszokott módjain!

Sharepoint szolgáltatás
Oldal: 1 / 3

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Friss linkek

1. Roy és Ádám Trió    Kategória: Zenekar    
2. Napelemes rendszer    Kategória: Napkollektor    
3. Fűtésszerelő Mester...    Kategória: Javítás    
4. Fűtésszerelő Mester...    Kategória: Javítás    
5. Mikrohungária sport    Kategória: Sport Fitnessz    
6. Kisvállalati...    Kategória: Internet Marketing    
7. Töltsd le a...    Kategória: Játékbolt    
8. Aquaphor víztisztítók    Kategória: Gyógyászati segédeszköz    
9. Padlószőnyegek és...    Kategória: Padló Parketta    
10. Biokozmetika a Bioptron...    Kategória: Szépségápolás    
11. Hogyan fokozhatja a...    Kategória: Egészség    
12. Természetes...    Kategória: Egészség    
13. Clip-erp: a...    Kategória: Szoftver    
14. Hársfa Masszázs Szalon    Kategória: Gyógymasszázs    
15. Sportfogadás.com    Kategória: Sport Fitnessz    
16. E-mail marketing    Kategória: Online Marketing    
17. Adrienne Feller    Kategória: Szépség    
18. fagyasztott zöldborsó    Kategória: Zöldség Gyümölcs    
19. Led szalagok bel- és...    Kategória: Lámpa Webáruház    
20. Megbízható tengeri...    Kategória: Szállítás Fuvarozás    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5453 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2018-01-16 13:10:40
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!